Kusse

Jag har nyss varit och shoppat lite med Kusin på kupolen ! Härligt å träffas.

Saknar min Erik <3




http://saralinneasikstrom.blogg.se

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall, älsklingen är på föreläsning i två timmar och när han kommer tillbaka så förväntar han sig säkert att jag har diskat.. men orka! Haha. Det är sååå mycket disk, ett helt berg för fan! Det börjar redan bli mörkt ute , det känns så hemskt jag hatar hösten!

Förlåt om jag gjorde er mer deprimerade nu

Djupt vatten

Nu har Sara övertalat mig att skaffa en blogg igen, vilket känns meningslöst för vem skulle vilja läsa något om mitt liv? Det är inte direkt så att jag har världens mest intressanta liv, snarare tvärtom. Mitt liv står totalt still för tillfället, allting känns bara för hemskt. Det är lite som att min mage har tagit över hela mitt liv, och att det är den som bestämmer vad som ska hända näst. Jag har bestämt mig flera gånger för att ignorera den totalt då den inte ska få bestämma över mig, men när den skriker för full hals (mage) så är den ganska svår att ignorera.

Ni som läser ( Om någon nu mot förmodan gör det ) kanske inte fattar någonting av vad jag precis har skrivit, men det är inte själva poängen heller. Poängen är att... öh poängen är .. ja vad är poängen? Vad är poängen med något?

Okej nu är jag ute på lite för djupt vatten känner jag.

Hursomhelst så ska jag äntligen få träffa min älskling imorgon. Jag och min mage ska nämligen åka till Sundsvall =)

So long Bitches :D

RSS 2.0